Flipkart FAKE OR NOT FAKE Answers [28th September 2020]

Flipkart FAKE OR NOT FAKE Answers – 28th September 2020

Flipkart FAKE OR NOT FAKE

Hello guys, here I’m back with another offer through which you can get flipkart gift vouchers, super coins in flipkart and much more by just giving some answers of few question and actually we will provide you answers you just have to mark it and enjoy your voucher and super coins.

I know you have to order product to collect the super coins but from these games you will get free coins just by playing it, cool isn’t it?

Flipkart is back again with new season of Flipkart FAKE OR NOT FAKE season 2

Flipkart FAKE OR NOT FAKE

Rewards

  • ₹1000 gift vouchers for 100 winners
  • ₹50 gift vouchers for 3000 winners
  • Supercoins for remaining winners

How to play Flipkart Fake or Not Fake

1. First you have to download the app or if you already have the app so please update it to latest version(compulsory) from play store or click on below link.

2. To redirect the main page of fake or not fake please click on the below link

3. After it, go to video section which is seen below. Click on it.

4. There you will see fake or not fake, click on it

5. Then you have to click on video or click on PLAY AND WIN to start the video. all the questions will pop-up inside the video, you just have to answer them. 

So you have to watch the whole video (video is not so long just 8 to 10 minutes).

6. You don’t have to worry about answers because here you will get all the answers of daily video(fastest answers you will get here)

7. You have to play daily for more reward because new video daily comes at night 12am (sometime delay).

8. After watching whole video and giving all answers right(we are providing you). You have to click on my reward section just after play and win. Click on it

Flipkart Fake Or Not

9. That’s it….enjoy your rewards.

Flipkart Fake Or Not Answers 28th September 2020

1.The payment app BHIM is named after Dr.B.R ambedkar
Ans:-not fake
 
2.Every year sudha murthy spends one day selling vegetables
Ans:-fake
 
3.Cancers can be caused by bacteria and virus
Ans:-not fake
 
4.Dandruff can spread from one person to another
Ans:-fake
 
5.Akshay kumar drinks cow urine
Ans:- not fake

Flipkart Fake Or Not Answers 26th September 2020

1) Lalu Prasad Yadav has a daughter named after government legislation.

Answer: Not Fake

2) Nasa recorded Om sound from the Sun

Answer: Fake

3) Humans are either right brained (creative) or left brained (logical)

Answer: Fake

4) A female python laid eggs despite not being near a male for 15 years

Answer: Not Fake

5) First international cricket match was played between USA and Canada

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers 25th September 2020

1) Urine contamination in swimming pools can cause redness in eyes

Answer: Not Fake

2) Bill Gates listed “Toilet Ek Prem Katha” as one of the most inspiring things of 2017

Answer: Not Fake

3) Albert Einstein failed Math in school

Answer: Fake

4) India’s first IIT was set up in a former prison

Answer: Not Fake

5) Government was buying covid 19 kits in 2018

Answer: Fake

.Flipkart Fake Or Not Answers 24th September 2020

1) Indan airforce tweeted that a Rafale had crashed and pilot was martyred

Answer: Fake

2) A circus in Germany sold lion poop to raise funds

Answer: Not Fake

3) Virat Kohli is the only player to have played for the same team in all season of IPL

Answer: Not Fake

4) A piece of paper can’t be folded in half more than seven times.

Answer: Fake

5) ISRO has not a PSLV numbered 13 in 50 numbers

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers 23rd September 2020

1.Amarthya sen said India’s economy would be hit by the ban of pubg

Ans:-fake

2.in bhopal a pair of frogs were married to appease Rain Gods

Ans:-not fake

3.the Indian national congress party symbol used to have bullocks on it

Ans:-not fake

4.there are people who work as professional fart smellers

Ans:-not fake

5.pakistan fighter flies under a bridge

Ans:- fake

Flipkart Fake Or Not Answers 22nd September 2020

1.Man burns part of house while chasing a fly
Ans:-Not fake

2.Bengaluru was the first asian city to get street lights
Ans:-Not fake

3.Elephants are afraid of mice
Ans:-Fake

4.There is a mention of Lord Hanuman in the movie black panther
Ans:- Not fake

5.The Golden temple in Amritsar lit thousands of flying lanterns on diwali
Ans:- Fake

Flipkart Fake Or Not Answers 21st September 2020

1) Kerala has a 100% literacy rate

Answer: Fake

2) Adidas and Puma was founded by two brothers

Answer: Not Fake

3) Nostradamus has predicted the rise of a leader- Narendus from Gudjaratus

Answer: Fake

4) A duct taped banana sells for lakh of rupees

Answer: Not Fake

5) Ambani’s will help Kangana with 200 cr rupees for a new studio

Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Answers 20th September 2020

1) Sikkim has been declared as India’s first fully organic state

Answer: Not Fake

2) A,B,AB,O are the only blood groups in the world

Answer: Fake

3) A person unknowingly swallow an average of 8 spiders in their sleep each year

Answer: Fake

4) The European organization for nuclear research has a 2 m tall statue of lord shiva

Answer: Not Fake

5) Twinkle Khanna has been India’s best selling female author

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers 19th September 2020

1.Worlds shortest regular commercial flight stays in air for about one minute
Ans:-Not fake

2.This year rajasthan royals is being sponsored by brand of sanitary napkin
Ans:-Not fake

3.The Indian flag hoisted at the wagah border is the largest flag in world
Ans:-Fake

4.IIT delhi placed an ad asking for dog handlers with a btech degree
Ans:-Not fake

5.Illegal to chew gum in singapore
Ans:- Fake

Flipkart Fake Or Not Answers 18th September 2020

1. A scheduled power cut was altered to let Viswanathan Anand play chess online

Ans: Not Fake

2. World’s largest desert has virtually no sand.

Ans: Not Fake

3. US economy contracts more than India in the April-June quarter.

Ans: Fake

4. Jai Shri Ram is written on Facebook more than 200 crore times a day – Mark Zuckerberg

Ans: Fake

5. Face mask translates your speech into 8 languages

Ans: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers 17th September 2020

1.its harmful to go for a swim right after eating

Ans:-fake

2.neerja bhanot is the only Indian woman to win India’s highest peace time gallantry award

Ans:-fake

3.a full grown python can eat a whole person

Ans:-not fake

4.former us president Richard Nixon called indian women most unattractive

Ans:-not fake

5.edible cups are being used at a tea stall

Ans:- not fake

Flipkart Fake Or Not Answers 16th September 2020

1.Soldiers posted in Galwan valley celebrated Ganesh Chaturthi?

Ans:- Fake

2.There are agencies that let you rent friends and family?

Ans:- Not Fake

3.The sun is yellow in color

Ans:- Fake

4. Gender reveal party causes massive forest fire in california

Ans: Not Fake

5.Chicken pox originated from chickens

Ans:- Fake

Flipkart Fake Or Not Answers 15th September 2020

1.More than half of Indian population is vegetarian?
Ans:-Fake

2 .Milkha singh charged rs 1 for his biopic baagh milkha bhaag
Ans:-Not fake

3.Man holds on helium balloon and reaches an altitude of 7 kms?
Ans:-Not fake

4.The title “father of nation” was given to Mahatma gandhi by subash chandra bose?
Ans:-Not fake

5.Covid-19 can infect an individual only once?
Ans:- Fake

Flipkart Fake Or Not Answers 14th September 2020

1) The river Indus originates from China

Answer : Not fake

2) The word quarantine comes from a word meaning 40 days

Answer : Not fake

3) There was a superhero comic book on Sunil Gavaskar

Answer : Not fake

4) Zebras are white skinned animals with black stripes

Answer : Fake

5) 5g Network is fatal to birds

Answer : Fake

Leave a Comment